Kérdése van? Hívjon minket! +36301821222

CLARUSSO jelly corn eper (30 db/doboz)
CLARUSSO jelly corn eper (30 db/doboz)
1 540 Ft

CLARUSSO jelly corn eper (30 db/doboz)

CLARUSSO jelly corn eper (30 db/doboz)
CLARUSSO jelly corn eper (30 db/doboz)
CLARUSSO jelly corn eper (30 db/doboz)
CLARUSSO jelly corn eper (30 db/doboz)
Raktáron
1 540 Ft
Külső Raktáron
10 DB
Szállítási idő 1-2 nap
Külső Raktáron
3 DB
Szállítási idő 1-2 nap
Részletek

Cralusso Jelly Corn

A hagyományos, műanyag alapú gumikukoricák, várható lebomlási idejét 500-600 évre jósolják a tudósok. Ha Colombus, Amerika meghódítása idején használta volna ezeket a műanyag alapú csalikat, napjainkban sem tűnt volna el a természetből, mérgező anyagokat hátrahagyva.

A Cralusso által kifejlesztett és gyártott új, környezetbarát Jelly Corn gumi kukoricák, élelmiszer ipari, alapanyagok felhasználásával készülnek. A természetes alapanyagokból gyártott, Jelly Corn, a már ismert gumi kukoricához hasonlóan, rugalmas állagú.  Ez az új generációs gumi kukorica, a halak számára emészthető, lebomló horogcsali.

Az ételfestékekkel színezett, különböző ízű Jelly Corn kukoricákat a halak szívesen fogadják, rendkívül eredményes horgászatot tesznek lehetővé. Háromféle méretben, lassan süllyedő kivitelben kerülnek a légmentesen záródó tároló dobozukba.

Szivacsos szerkezetüknek köszönhetően, a kukoricaszemekben lévő aroma anyagot lassan, több mint 6 órán keresztűl engedik ki magukból. Használható akár direktben a horogra tűzve, csalitüskén, vagy stopper segítségével felkínálva. Horgászat közben érdemes a doboz tetejét zárva tartani, befejeztével a megmaradt csalit levenni a horogról, mert természetes anyaga miatt, pár óra elteltével elkezd száradni, zsugorodni. Ha a kiszáradt, vagy  épp szemeket vízbe helyezzük, pár óra elteltével láthatóan megdagadnak.

Adatok
Gyártó
Cralusso
Típus
Jelly Corn
Vonalkód
5996495015108
Cikkszám
98042-506
Gyártó
Cralusso
Főtermék
CRALUSSO JELLY CORN 30DB/DOBOZ
Értékesítési egység
DB
Kiszerelés
30 db/csomag
Ízesítés
Eper
Cikkszám
98042506
Ezt is ajánljuk hozzá